Kategorier
Generelt

Er det den bedste pris for dine behov?

Selv hvis du havde en meget lav rente kreditkort og ønskede at ændre din rente til en indledende ÅOP-kort på et nyt lån, du stadig ikke ville vide, om det er den bedste rente for dine behov, indtil du sammenligner satser. Der er mange programmer til rådighed i dag. En af de vigtigste faktorer at overveje, er renten i det år, du begynder tilbagebetaling. Et introduktionstilbud kan forekomme meget lavere i starten og derefter hoppe dramatisk op efter det første år. En indledende sats kan hoppe fra 8% til over 20% på et år hovedsageligt at maksimere dine betalinger uden nogen væsentlig reduktion i dit princip. Undlader at læse det med småt af de vilkår og betingelser kan sætte dig prisgivet en skruppelløs långiver.

Der er ingen erstatning for at sammenligne forskellige satser for det samme program fra forskellige långivere. Og aldrig bruge en skilling ved hjælp af et kreditkort til køb, du ikke behøver at gøre, medmindre du har penge på din checkkonto til at betale kreditkort regningen, når regningen ankommer. Pas på de gebyrer, der kan ledsage det indledende tilbud. Sørg for, at du ved, hvilke gebyrer der vil blive indarbejdet med ÅOP, og hvornår de vil blive føjet til ÅOP. Hold øje med gebyrer og renter lige fra $ 20 til $ 400.There er nogle gode långivere, men masser af mennesker, der tager lån bare for at “få deres hænder på en ekstra sats, de kan.” Lokale eller små långivere, dog sandsynligvis ikke vil tilbyde meget bedre priser. En god over-the-telefon långiver vil give dig mulighed for at ansøge om et lån over telefonen og vil fuldføre låneansøgningsprocessen for dig også. Online långivere har normalt mere lempelige retningslinjer for lån, men vil ofte kræve en form for sikkerhedsstillelse.

Tag dig tid til at finde det rigtige lån. Det kan lade sig gøre. Sammenlign alle tilbud, selv online. Du behøver ikke gøre det hele på en dag. Men det vil være meget lettere at træffe det rigtige valg, viden og beslutsomhed være Ver forklædt. Lad mig vide, hvis jeg virkelig er på noget. . . ! !

Skriv et svar