Kategorier
Viden

Et dårligt kreditlån er en god mulighed

Din FICO score og kredit score er to af de vigtigste faktorer, som långivere overveje, når fastsættelsen af renten for nye usikrede lån. Disse faktorer vil påvirke lånets rente og løbetid. De vil også påvirke den årlige procentsats (ÅOP), de samlede omkostninger ved lånet, og de seks-måneders rate betalinger.

Potentielle långivere elsker, at de hurtigt kan bestemme kreditværdighed og behøver ikke at gå gennem den kedelige proces med screening for sikrede lån. Et sikret lån kan være det bedste valg for dig, hvis din kredit score ikke er perfekt.

En dårlig kredit lån kan være din bedste løsning, hvis du har den tidligere. Disse lån kan være meget billigere end konkurs anmeldelser, selv om renten er højere. De kan dog ikke koste dig så meget i interesse.

Disse lån er ikke den eneste mulighed for kredit reparation. Mange online långivere tilbyder også personlige lån til overkommelige priser. Enkeltpersoner har en tendens til ikke at se dem på denne måde.

Hvem ville låne penge med dårlig kredit? Høje renter er ikke ualmindelige, men de kan let opvejes af andre faktorer.

Her er nogle fordele ved at få et lån for dårlig kredit:

1) Tag flere ferier. Hvis du planlægger at bruge lånet til dette formål, er der ingen grund til at være bekymret for at få nægtet et lån.

2) Forbedre din kreditværdighed. En dårlig kredit lån kan gøre en stor forskel i din kredit score over tid.

3) Konsolidering af gæld. Du kan konsolidere din gæld ved at tage et lån med dårlig kredit for et køretøj, hjem eller andre lån. Dette giver dig mulighed for at have færre regninger at betale og gøre det lettere at undgå forsinkede betalinger eller manglende betalinger.

Du kan opnå en højere kredit score. Efter at have afsluttet tilbagebetalingsprogrammet for lån, vil enkeltpersoner bemærke en betydelig forbedring i deres kredit score.

Der er en hage. Hvis du har en livsstil, du ikke har råd til, vil du betale mere og / eller mindre. Må ikke få dette lån, hvis du ikke har råd til din livsstil eller ikke har penge nok til at betale dine månedlige betalinger.

Der er mange ulemper ved dårlige kreditlån. Her er nogle af de potentielle risici:

1) Kredit historie kan blive påvirket. For nu, hvis du er bagud i dine betalinger i fortiden, kan det reducere dine chancer for at få et lån.

2) Långiverne kan beslaglægge sikkerhed i tilfælde af misligholdelse.

3) Hvis du er i stand til at trives i et økonomisk miljø, der er gunstigt og forventer høje tilbagebetalinger, så en lavere rente måske ikke være så vigtigt.

Som du kan se, har dårlig kredithistorik flere negative ulemper end fordele.

Gør din forskning, før du ansøger om et lån for dårlig kredit. Dette vil sikre, at du ikke betaler for meget og kun ansøge om, hvad du virkelig har brug for. Fortsæt med at læse for at lære alt hvad du behøver for at træffe en informeret beslutning.

Skriv et svar